בצעו הזמנה עכשיו
בהזמנות בתיאום מראש
נעים להכיר, קצת עלינו
מסאלה מטבח הודי אותנטי
מסאלה מטבח הודי אותנטי מתמחים באוכל הודי אותנטי , המטבח שלנו מתמחה במטבח הפאנג'בי הידוע לאורכה ולרוחבה של הודו, ניתן למצוא אצלנו מלאי כופתה, סמוסה הודית, פלאק פניר ,באטר פניר מסאלה, אלו גובי ועוד הרבה מאכלים שקיימים במסעדות הודיות פופלריות
אנחנו מקפידים על חומרי גלם טריים ומכינים הכל מאפס , זה אומר שאנחנו טוחנים לבד את התבלינים שלנו ומכינים את הגראם מסאלה והפאניר שלנו
חשוב לנו מאוד שתהנו מן האוכל, לכן המנות של תמיד מגיעות חמות, בנפחים גדולים ואנחנו מציעים המון מבצעים והטבות ללקוחות שלנו
אז אם אתם מחפשים מסעדות הודיות בתל השומר, הזמינו עכשיו ממטבחנו ומובטחת לכם חוויה הודית מושלמת
הזמנת אוכל הודי ממסעדות הודיות בתל השומר
איך מזמינים?
השליח הגיע אלינו לאסוף את ההזמנה, אתם תקבלו הודעת סמס או צילצול מאיתנו שההזמנה בדרך
הזמנתכם התקבלה אצלנו אנחנו מבשלים לכם את התבשילים ההודים בחרתם, ומאתרים שליח עבורכם
נכנסים לתפריט האותנטי שלנו, מוסיפים לעגלה את המנות ההודיות האהובות עליכם
ומבצעים הזמנה
מסאלה – התפריט ההודי שלנו
המנות הכי פופלריות שלנו
מנות הדגל שלנו
מלאי כופתה
מלאי כופתה היא היהלום שבכתר של תפריטי מסעדות הודיות, היכנסו לכל מסעדה הודית וסביר להניח שתמצאו אותה בתפריט, עם הרוטב העשיר והקרמי שלו, כופתאות הירקות המתובלות בצורה מושלמת והארומה המפתה, מלאי כופתה היא תחושת טעם אמיתית שכבשה את ליבם (ובלוטות הטעם) של חובבי אוכל ברחבי העולם. המנה האייקונית הזו, המוכרת לעתים קרובות כאלטרנטיבה הצמחונית לקציצות, מציעה סימפוניה של טעמים ומרקמים שמשאירים אותך חשק לעוד.
שילוב שפע הטעמים והטקסטורות הופך את המלאי
כופתה לאחת המנות המועדפות גם על צמחונים וגם למלאי כופטה יש מקום מיוחד במטבח ההודי, לא רק בגלל הטעם המעולה שלו אלא גם בגלל המשמעות התרבותית שלו. המנה מוגשת לרוב באירועים וחגיגות חגיגיות, המסמלת שפע ושגשוג. הוא גם נחשב לסמל של הכנסת אורחים ומוגש כמנה מסבירת פנים , לאורחים, מומלץ לאכול עם רוטי ואורז בסמטי
מנות הדגל שלנו
סמוסה הודית
משתוקקים לאוכל רחוב הודי? צללו לעולם של הסמוסה ההודית
האם אתה חובב אוכל עם חשק למשהו חריף וטעים? אל תסתכל רחוק יותר מעולם הסמוסות, אוכל הרחוב ההודי האהוב שיעביר את בלוטות הטעם שלך לרמה חדשה לגמרי של תענוג קולינרי. המאפים הזהובים והמשולשים האלה עמוסים במילוי מעורר תיאבון של תפוחי אדמה מתובלים, אפונה ולפעמים אפילו בשר טחון, כולם עטופים בקרום פריך ומתקלף. עם כל ביס, תחוו פרץ של טעמים שמאזנים בצורה מושלמת את החמימות של צ'אטני תמרהינדי, חום הצ'ילי הירוק והאדמתיות של כמון וכוסברה.
סמוסות אהובות לא רק בגלל הטעם הטעים שלהן אלא גם בגלל הרבגוניות שלהן. בעוד שהגרסה הקלאסית מורכבת ממילוי תפוחי אדמה ואפונה, ישנן וריאציות רבות המשלבות מרכיבים שונים כגון בשר טחון, פאניר (גבינת קוטג' הודית), עדשים, או אפילו מילויים מתוקים כמו תמרים ואגוזים. וריאציות אלו מוסיפות טוויסט ייחודי לסמוסה המסורתית, ומספקות טעמים והעדפות שונות
מנות הדגל שלנו
אלו גובי
גלו את השילוב המושלם של טעמים באלו גובי: מנה שחובה לנסות במסעדות הודיות, האם אתם מוכנים לצאת להרפתקה קולינרית שתפעיל את בלוטות הטעם שלכם כמו שלא היה מעולם? אל תחפשו רחוק יותר מאלו גובי, מאכל הודי מסורתי שמובטח שיוביל אתכם לרחובות התוססים של הודו עם ביס אחד בלבד. אלו גובי, שמתורגם ל"כרובית תפוחי אדמה" בהינדית, הוא מיזוג טעמים מענג שמאזן בצורה מושלמת את הארציות של תפוחי האדמה עם המתיקות העדינה של הכרובית.
המנה הצמחונית הזו מציגה את האומנות של המטבח ההודי, שבו התבלינים מעורבבים בקפידה כדי ליצור סימפוניה של טעם וארומה. בין אם אתם חובבי תבלינים ובין אם אתם מעדיפים טעמים מתונים יותר, אלו גובי מציעה חוויה רב-תכליתית שניתן להתאים אותה כך שתתאים לחיך שלכם. מהתבלינים העשירים והארומטיים ועד למרקם הרך של הירקות, כל ביס באלו גובי מספר סיפור של מסורת, תרבות ומומחיות קולינרית