ביקורות לקוחותדאל עדשים ירוקות

כל הביקורות נכתבו על ידי לקוחות שהזמינו באתר בלבד
לקוח/ה שקנו באתר
נבות
09/06/2024

לקוח/ה שקנו באתר
דב שלו
11/05/2024

לקוח/ה שקנו באתר
יעל ש.
04/02/2024

לקוח/ה שקנו באתר
אורנה נוימן
31/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
חיים
30/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
בצלאל ברשטלינג
20/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
עפרה חן
17/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
עמרי קרן
10/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
גילי
03/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אלעד
25/11/2023

לקוח/ה שקנו באתר
טובית אהוביה נוימן
04/11/2023

לקוח/ה שקנו באתר
דורית אורפז
29/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
דלית מרקוס
21/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
מיכל ורשבסקי
21/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
שחר
11/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
רם דור
08/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
יאיר
09/09/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אליסה
27/08/2023

טעים

לקוח/ה שקנו באתר
לירון
06/08/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
29/07/2023

לקוח/ה שקנו באתר
נעמי זוסקוביץ׳
26/07/2023

מעולה, עדין וטעים ממש

לקוח/ה שקנו באתר
חנן סברנסקי
15/07/2023

מנה מעולה

לקוח/ה שקנו באתר
אנה ר.
13/06/2023

טעים וקרמי

לקוח/ה שקנו באתר
גלעד
08/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
03/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
24/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אביוב איריס
15/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
לוי גל
06/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
04/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Daniel Boaz
02/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
14/04/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
08/04/2023

לקוח/ה שקנו באתר
ראובן רונית
27/03/2023

לקוח/ה שקנו באתר
כזם י.
27/03/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
04/03/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
04/03/2023

טעים אבל יקר יחסית לגודל המנה

לקוח/ה שקנו באתר
וייס ענת
01/03/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
19/02/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
12/02/2023

לקוח/ה שקנו באתר
לירון
28/01/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
21/01/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
01/01/2023

לקוח/ה שקנו באתר
סקלר רחלי
01/01/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
17/12/2022

לקוח/ה שקנו באתר
מאפי שירה
14/12/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
30/11/2022

יותר מידי עגבניות, לא כל כך מזכיר דאל, לצערי מזכיר יותר מידי מטבח טריפוליטאי מציע לעשות את זה יותר בסגנון הודו, בהצלחה. מה שכן הרכיבים מרגישים טריים.

לקוח/ה שקנו באתר
איזנברג
26/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אלון בצלאל
24/11/2022

כנל

לקוח/ה שקנו באתר
פק חיים
20/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
רודיך לאורה
17/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
14/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
המבורגר א.
13/11/2022

טעים מאוד

לקוח/ה שקנו באתר
אירית
03/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
רפופורט ליה
31/10/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אודי ש.
16/10/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
05/10/2022

לקוח/ה שקנו באתר
המבורגר א.
26/09/2022

נפלא

לקוח/ה שקנו באתר
ברנט דורית
17/09/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אורן רפי
30/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
פלג נ.
22/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
מיכל
17/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
גפני קלייר
11/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
07/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
Kantushov M.
25/06/2022

לקוח/ה שקנו באתר
בירן
19/06/2022

לקוח/ה שקנו באתר
המבורגר א.
19/06/2022

טעים מאוד

לקוח/ה שקנו באתר
כהן לימור
09/06/2022

טעים מאוד טעמים אוטונטיים אבל לא משתלטים

מרקוס
22/05/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
21/05/2022

לקוח/ה שקנו באתר
תמיר ד.
08/04/2022

לקוח/ה שקנו באתר
רפי אורן
07/04/2022

ברוך ברק
27/09/2021

אנונימי
08/09/2021

האוכל מצויין המחירים גבוהים

לארה
07/09/2021

ביטול

דאל עדשים ירוקות

חצי ליטר
דאל עדשים ירוקות, תבשיל הודי מסורתי, עדשים ירוקות מבושלות בקארי עגבניות וקאשיו וחלב קוקוס. ,מרכיבים : עדשים ירוקות, בצל, עגבניות, שום, גינגר, גארם מסאלה, צי'לי, שמן בישול, מלח , חלב קוקוס,ללא גלוטן גלו את הסוד לעדשים ירוקות של דאל מבושלות בצורה מושלמת: מסע קולינרי במסעדה הודית היכנסו לעולם התוסס של המטבח ההודי וצאו למסע קולינרי שיגרה את בלוטות הטעם שלכם במסעדה ההודית שלנו, אנו חושפים את הסוד לעדשים ירוקות דאל מבושלות בצורה מושלמת, מרכיב עיקרי במשקי בית הודיים. התעמקו בטעמים העשירים, התבלינים הארומטיים וטכניקות הבישול המסורתיות שמוציאות את המיטב מהקטניה הצנועה הזו. השפים המוכשרים שלנו שיכללו את אומנות הכנת העדשים הירוקות של דאל, והבטיחו תערובת הרמונית של מרקמים וטעמים שישאירו אתכם חשק לעוד. מתהליך הרתיחה האיטי ועד לבחירה קפדנית של מרכיבים, כל שלב מבוצע בקפידה כדי לספק מנה משביעה ומזינה כאחד. בין אם אתה חובב אוכל הודי מושבע  או חובב אוכל סקרן, המסעדה ההודית שלנו מבטיחה חווית אוכל בלתי נשכחת החוגגת את המהות של המטבח ההודי. הצטרפו אלינו להרפתקה קולינרית זו וגלו את הסוד לדאל עדשים ירוקות מבושלות בצורה מושלמת. המשמעות של דאל עדשים במטבח ההודי דאל עדשים, תופס מקום מיוחד במטבח ההודי. זהו מרכיב רב תכליתי המהווה מרכיב עיקרי בכל משק בית הודי. דאל עדשין הוא לא רק טעים אלא גם מספק מקור טוב לחלבון, מה שהופך אותו לחלק חיוני בתזונה צמחונית. בתרבות ההודית, דאל עדשים מקושר לעתים קרובות לאוכל מנחם והוא סמל לחום, אהבה והזנה. הוא מוגש בדרך כלל עם אורז או רוטי ונהנים ממנו על ידי אנשים בכל הגילאים. מגוון הדאל בשימוש ואופן בישולו יכולים להשתנות מאזור לאזור, ומציע מגוון מגוון של טעמים ומרקמים. דאל הוא לא רק תוספת טעימה לכל ארוחה אלא גם מציע יתרונות בריאותיים רבים. זהו מקור עשיר לסיבים תזונתיים, ברזל ופולאט, החיוניים לשמירה על מערכת עיכול בריאה ומניעת אנמיה. דאל עדשים  גם דל בשומן ובכולסטרול, מה שהופך אותו לבחירה בריאה ללב. בנוסף, תכולת החלבון הגבוהה בדאל הופכת אותו לאופציה מצוינת עבור צמחונים וטבעונים המעוניינים לעמוד בדרישות החלבון היומיות שלהם. עם הפרופיל התזונתי והאופי הרב-תכליתי שלו, דאל הוא באמת מרכיב מעצמה במטבח ההודי. סוגים שונים של עדשים המשמשים בבישול הודי המטבח ההודי מתהדר במגוון רחב של עדשים, שלכל אחת מהן הטעם והמרקם הייחודיים לה. סוגי העדשים הנפוצים ביותר המשמשים בבישול הודי כוללים מאסור דאל (עדשים אדומות), מוונג דאל (עדשים מפוצלות צהובות), טור דאל (אפונת יונים), צ'אנה דאל (גרם בנגל מפוצל) וורד דאל (גרם שחור). כל זן עדשים מביא את הטעם והמרקם המובהקים שלו למנה, ומאפשר מגוון טעמים במטבח ההודי. מסור דאל, עם טעמו הארצי ואופיו הבישול המהיר, הוא בחירה פופולרית למתכוני דאל עדשים. יש לו מרקם קרמי ומזהיב בבישול. מאונג דאל, לעומת זאת, ידוע בטעמו העדין והאגוזי. הוא מתבשל במהירות ומשמש לעתים קרובות להכנת מרקים ותבשילים. לטור דאל, הנפוץ במטבח הדרום הודי, יש טעם מעט מתוק ואגוזי. זה לוקח יותר זמן לבשל אבל שווה לחכות בגלל הטעם הטעים שלו. חנה דאל, עם טעמה העשיר והחזק, משמשת לעתים קרובות בקארי וחטיפים על בסיס עדשים. אוראד דאל, עם המרקם הקרמי וטעמו מעט אדמתי, הוא מרכיב מרכזי במנות כמו דאל מחני ואידלי. היתרונות של שילוב דאל בתזונה שלך לשילוב דאל בתזונה יש יתרונות בריאותיים רבים. דאל הוא מקור מצוין לחלבון צמחוני, מה שהופך אותו לאופציה מצוינת עבור אלה שמקפידים על תזונה צמחית. הוא גם עשיר בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול ועוזרים בשמירה על משקל תקין. תכולת הסיבים הגבוהה של דאל מסייעת גם בוויסות רמות הסוכר בדם, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה עבור אנשים עם סוכרת. בנוסף, דאל דל בשומן וכולסטרול, מה שהופך אותו לבריאות לב ואידיאלי לשמירה על בריאות הלב וכלי הדם. דאל גם עמוס בויטמינים ומינרלים חיוניים. זהו מקור טוב לפולאט, שחשוב לחלוקת תאים ולסינתזת DNA. חומצה פולית חיונית במיוחד לנשים בהריון מכיוון שהיא מסייעת בהתפתחות הצינור העצבי של התינוק. דאל גם עשיר בברזל, החיוני לייצור תאי דם אדומים ולמניעת אנמיה מחוסר ברזל. חומרים מזינים אחרים המצויים בדאל כוללים אשלגן, מגנזיום ואבץ, החיוניים לבריאות ולרווחה הכללית. אומנות הבישול של דאל עדשים ירוקות בישול עדשים ירוקות דאל לשלמות דורש איזון של טעמים ובחירה קפדנית של מרכיבים. השפים המוכשרים שלנו במסעדה ההודית שלטו באומנות הבישול של עדשים ירוקות, והבטיחו מנה בעלת טעם, ארומטי ומזינה. התהליך מתחיל בהשריית העדשים כדי לרכך אותן ולקצר את זמן הבישול. לאחר מכן שוטפים את העדשים היטב כדי להסיר כל זיהומים. כדי להעצים את הטעם של העדשים הירוקות של דאל, טכניקת מזג הנקראת "טדקה" קיראו עוד על דאל עדשים בלינק הבא https://en.wikipedia.org/wiki/Dal
49.00 
 ₪

תיאור

דאל עדשים ירוקות, תבשיל הודי מסורתי, עדשים ירוקות מבושלות בקארי עגבניות וקאשיו וחלב קוקוס.
,מרכיבים : עדשים ירוקות, בצל, עגבניות, שום, גינגר, גארם מסאלה, צי’לי, שמן בישול, מלח , חלב קוקוס,ללא גלוטן
גלו את הסוד לעדשים ירוקות של דאל מבושלות בצורה מושלמת: מסע קולינרי במסעדה הודית
היכנסו לעולם התוסס של המטבח ההודי וצאו למסע קולינרי שיגרה את בלוטות הטעם שלכם במסעדה ההודית שלנו, אנו חושפים את הסוד לעדשים ירוקות דאל מבושלות בצורה מושלמת, מרכיב עיקרי במשקי בית הודיים. התעמקו בטעמים העשירים, התבלינים הארומטיים וטכניקות הבישול המסורתיות שמוציאות את המיטב מהקטניה הצנועה הזו. השפים המוכשרים שלנו שיכללו את אומנות הכנת העדשים הירוקות של דאל, והבטיחו תערובת הרמונית של מרקמים וטעמים שישאירו אתכם חשק לעוד. מתהליך הרתיחה האיטי ועד לבחירה קפדנית של מרכיבים, כל שלב מבוצע בקפידה כדי לספק מנה משביעה ומזינה כאחד. בין אם אתה חובב אוכל הודי מושבע  או חובב אוכל סקרן, המסעדה ההודית שלנו מבטיחה חווית אוכל בלתי נשכחת החוגגת את המהות של המטבח ההודי. הצטרפו אלינו להרפתקה קולינרית זו וגלו את הסוד לדאל עדשים ירוקות מבושלות בצורה מושלמת.
המשמעות של דאל עדשים במטבח ההודי
דאל עדשים, תופס מקום מיוחד במטבח ההודי. זהו מרכיב רב תכליתי המהווה מרכיב עיקרי בכל משק בית הודי. דאל עדשין הוא לא רק טעים אלא גם מספק מקור טוב לחלבון, מה שהופך אותו לחלק חיוני בתזונה צמחונית. בתרבות ההודית, דאל עדשים מקושר לעתים קרובות לאוכל מנחם והוא סמל לחום, אהבה והזנה. הוא מוגש בדרך כלל עם אורז או רוטי ונהנים ממנו על ידי אנשים בכל הגילאים. מגוון הדאל בשימוש ואופן בישולו יכולים להשתנות מאזור לאזור, ומציע מגוון מגוון של טעמים ומרקמים.
דאל הוא לא רק תוספת טעימה לכל ארוחה אלא גם מציע יתרונות בריאותיים רבים. זהו מקור עשיר לסיבים תזונתיים, ברזל ופולאט, החיוניים לשמירה על מערכת עיכול בריאה ומניעת אנמיה. דאל עדשים  גם דל בשומן ובכולסטרול, מה שהופך אותו לבחירה בריאה ללב. בנוסף, תכולת החלבון הגבוהה בדאל הופכת אותו לאופציה מצוינת עבור צמחונים וטבעונים המעוניינים לעמוד בדרישות החלבון היומיות שלהם. עם הפרופיל התזונתי והאופי הרב-תכליתי שלו, דאל הוא באמת מרכיב מעצמה במטבח ההודי.
סוגים שונים של עדשים המשמשים בבישול הודי
המטבח ההודי מתהדר במגוון רחב של עדשים, שלכל אחת מהן הטעם והמרקם הייחודיים לה. סוגי העדשים הנפוצים ביותר המשמשים בבישול הודי כוללים מאסור דאל (עדשים אדומות), מוונג דאל (עדשים מפוצלות צהובות), טור דאל (אפונת יונים), צ’אנה דאל (גרם בנגל מפוצל) וורד דאל (גרם שחור). כל זן עדשים מביא את הטעם והמרקם המובהקים שלו למנה, ומאפשר מגוון טעמים במטבח ההודי.

מסור דאל, עם טעמו הארצי ואופיו הבישול המהיר, הוא בחירה פופולרית למתכוני דאל עדשים. יש לו מרקם קרמי ומזהיב בבישול. מאונג דאל, לעומת זאת, ידוע בטעמו העדין והאגוזי. הוא מתבשל במהירות ומשמש לעתים קרובות להכנת מרקים ותבשילים. לטור דאל, הנפוץ במטבח הדרום הודי, יש טעם מעט מתוק ואגוזי. זה לוקח יותר זמן לבשל אבל שווה לחכות בגלל הטעם הטעים שלו. חנה דאל, עם טעמה העשיר והחזק, משמשת לעתים קרובות בקארי וחטיפים על בסיס עדשים. אוראד דאל, עם המרקם הקרמי וטעמו מעט אדמתי, הוא מרכיב מרכזי במנות כמו דאל מחני ואידלי.
היתרונות של שילוב דאל בתזונה שלך
לשילוב דאל בתזונה יש יתרונות בריאותיים רבים. דאל הוא מקור מצוין לחלבון צמחוני, מה שהופך אותו לאופציה מצוינת עבור אלה שמקפידים על תזונה צמחית. הוא גם עשיר בסיבים תזונתיים, המסייעים לעיכול ועוזרים בשמירה על משקל תקין. תכולת הסיבים הגבוהה של דאל מסייעת גם בוויסות רמות הסוכר בדם, מה שהופך אותו לבחירה מתאימה עבור אנשים עם סוכרת. בנוסף, דאל דל בשומן וכולסטרול, מה שהופך אותו לבריאות לב ואידיאלי לשמירה על בריאות הלב וכלי הדם.
דאל גם עמוס בויטמינים ומינרלים חיוניים. זהו מקור טוב לפולאט, שחשוב לחלוקת תאים ולסינתזת DNA. חומצה פולית חיונית במיוחד לנשים בהריון מכיוון שהיא מסייעת בהתפתחות הצינור העצבי של התינוק. דאל גם עשיר בברזל, החיוני לייצור תאי דם אדומים ולמניעת אנמיה מחוסר ברזל. חומרים מזינים אחרים המצויים בדאל כוללים אשלגן, מגנזיום ואבץ, החיוניים לבריאות ולרווחה הכללית.
אומנות הבישול של דאל עדשים ירוקות
בישול עדשים ירוקות דאל לשלמות דורש איזון של טעמים ובחירה קפדנית של מרכיבים. השפים המוכשרים שלנו במסעדה ההודית שלטו באומנות הבישול של עדשים ירוקות, והבטיחו מנה בעלת טעם, ארומטי ומזינה. התהליך מתחיל בהשריית העדשים כדי לרכך אותן ולקצר את זמן הבישול. לאחר מכן שוטפים את העדשים היטב כדי להסיר כל זיהומים.
כדי להעצים את הטעם של העדשים הירוקות של דאל, טכניקת מזג הנקראת “טדקה”

קיראו עוד על דאל עדשים בלינק הבא
https://en.wikipedia.org/wiki/Dal

74 reviews for דאל עדשים ירוקות

  1. לארה

  2. אנונימי

    האוכל מצויין המחירים גבוהים

  3. ברוך ברק

  4. רפי אורן (verified owner)

  5. תמיר ד. (verified owner)

  6. אנונימי (verified owner)

  7. מרקוס

  8. כהן לימור (verified owner)

    טעים מאוד טעמים אוטונטיים אבל לא משתלטים

  9. המבורגר א. (verified owner)

    טעים מאוד

  10. בירן (verified owner)

  11. Kantushov M. (verified owner)

  12. אנונימי (verified owner)

  13. גפני קלייר (verified owner)

  14. מיכל (verified owner)

  15. פלג נ. (verified owner)

  16. אורן רפי (verified owner)

  17. ברנט דורית (verified owner)

  18. המבורגר א. (verified owner)

    נפלא

  19. אנונימי (verified owner)

  20. אודי ש. (verified owner)

  21. רפופורט ליה (verified owner)

  22. אירית (verified owner)

  23. המבורגר א. (verified owner)

    טעים מאוד

  24. אנונימי (verified owner)

  25. רודיך לאורה (verified owner)

  26. פק חיים (verified owner)

  27. אלון בצלאל (verified owner)

    כנל

  28. איזנברג (verified owner)

  29. אנונימי (verified owner)

    יותר מידי עגבניות, לא כל כך מזכיר דאל, לצערי מזכיר יותר מידי מטבח טריפוליטאי מציע לעשות את זה יותר בסגנון הודו, בהצלחה. מה שכן הרכיבים מרגישים טריים.

  30. מאפי שירה (verified owner)

  31. אנונימי (verified owner)

  32. סקלר רחלי (verified owner)

  33. אנונימי (verified owner)

  34. אנונימי (verified owner)

  35. לירון (verified owner)

  36. אנונימי (verified owner)

  37. אנונימי (verified owner)

  38. וייס ענת (verified owner)

  39. אנונימי (verified owner)

    טעים אבל יקר יחסית לגודל המנה

  40. אנונימי (verified owner)

  41. כזם י. (verified owner)

  42. ראובן רונית (verified owner)

  43. אנונימי (verified owner)

  44. אנונימי (verified owner)

  45. Daniel Boaz (verified owner)

  46. אנונימי (verified owner)

  47. לוי גל (verified owner)

  48. אביוב איריס (verified owner)

  49. אנונימי (verified owner)

  50. Anonymous (verified owner)

  51. גלעד (verified owner)

  52. אנה ר. (verified owner)

    טעים וקרמי

  53. חנן סברנסקי (verified owner)

    מנה מעולה

  54. נעמי זוסקוביץ׳ (verified owner)

    מעולה, עדין וטעים ממש

  55. Anonymous (verified owner)

  56. לירון (verified owner)

  57. אליסה (verified owner)

    טעים

  58. יאיר (verified owner)

  59. רם דור (verified owner)

  60. שחר (verified owner)

  61. מיכל ורשבסקי (verified owner)

  62. דלית מרקוס (verified owner)

  63. דורית אורפז (verified owner)

  64. טובית אהוביה נוימן (verified owner)

  65. אלעד (verified owner)

  66. גילי (verified owner)

  67. עמרי קרן (verified owner)

  68. עפרה חן (verified owner)

  69. בצלאל ברשטלינג (verified owner)

  70. חיים (verified owner)

  71. אורנה נוימן (verified owner)

  72. יעל ש. (verified owner)

  73. דב שלו (verified owner)

  74. נבות (verified owner)

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *