משלוחי אוכל הודי אותנטי
איך נקבעים דמי המשלוח?
מרחק נסיעה:  ק״מ
דמי משלוח:  שקלים
מינימום הזמנה:  שקלים
התחברות
ההזמנה שלך
העגלה שלכם עדיין ריקה
סיום הזמנה
ביטול
0525464808
שירות לקוחות/הזמנות
איך נקבעים דמי המשלוח?

דמי המשלוח נקבעים על פי המרחק של כתובת המשלוח מן המסעדה.

אנחנו עושים את מירב המאמצים להשיג לקהל לקוחיתנו את דמי המשלוח הנמוכים ביותר.

דאל עדשים הודי מפנק וארומתי בעשר דקות

Reading Time: 2 minutes דאל עדשים הודי הוא אחד המתכונים הפשוטים והכי ממלאים ומזינים שיש למטבח ההודי להציע, אז הנה הכרטיס כניסה שלכם למטבח ההודי

כותב המתכון / מאמר
אור חרס
Reading Time: 2 minutes

חומרי גלם להכנת הדאל

הכינו מראש את חומרי הגלם, שיהיה לכם נוח ולא באמצע המתכון אתם מגלים שחסר משהו.

800 גרם
מי ברז רגילים
200 גרם
עדשים אדומות
150 גרם (חתוך לקוביות)
בצל אדום
20 גרם
גראם מסאלה
5 גרם
מלח רגיל
10 גרם
גינג׳ר גרליק פייסט
10 גרם
שמן בישול
5 גרם
כורכום
חומרי גלם להכנת הדאל

כלי בישול להכנת דאל עדשים

הכינו מראש את הכלים שיהים לכם נוח לגשת לכלים ולא תצטרכו
לחפש אחריהם ברחבי המטבח.

חובה
מוט בלנדר
חובה
סיר בישול קטן
לא חובה
משקל מטבח
לא חובה
סיר לחץ קטן

שלב ראשון – טיגון כל המרכיבים

בסיר לחץ קטן, נוסיף את השמן בישול, ניתן לו לרתוח, נוסיף את הבצל החתוך (150 גרם) ומלח (5 גרם), המלח יעשה את העבודה בשבילנו ויטגן את הבצל יותר מהר.

שלב ראשון - טיגון כל המרכיבים

לאחר שהבצל נהייה שקוף, נוסיף את הג׳ינגר גרליק פייסט, הגראם מסאלה, הכורכום ונוריד ללהבה בינונית – נמוכה, על מנת לא לשרוף את התבלינים ונמשיך לטגן לעוד מספר דקות.

שלב ראשון - טיגון כל המרכיבים

נוסיף את העדשים האדומות (200 גרם) ואת המים (800 גרם) ונערבב קמעה.

שלב ראשון - טיגון כל המרכיבים

נסגור את הסיר לחץ ועכשיו נחכה לשלוש – ארבע שריקות של הסיר לחץ, לא פחות.

שלב ראשון - טיגון כל המרכיבים

לאחר שהסיר לחץ שרק שלוש שריקות לפחות, נכבה את האש, נשחרר את כל הלחץ מסיר הלחץ ונפתח את הסיר.

שלב אחרון – טחינת כל המרכיבים

זהו, עכשיו עם מוט בלנדר טוחנים את כל המרכיבים ביחד ויש לכם דאאל עדשים ירוקות מפנק, ארומתי וסופר טעים, נהוג לאכול עם צ׳אפטי ויוגורט חמוץ לעידון הטעמים, ניתן להוסיף אורז קטן לצד הדאל

אהבתם או לא אהבתם את המתכון?

אהבתם או לא אהבתם את המתכון?

הצלחתם או לא הצלחתם, יש לכם שאלות ? שילחו לי תמונות או הגיבו לי בתגובות ממש פה למטה ואשמח לענות.

מאמרים ומתכונים נוספים שיעניינו אותך.