איך נקבעים דמי המשלוח?
מרחק נסיעה:  ק״מ
דמי משלוח:  שקלים
מינימום הזמנה:  שקלים
התחברות
ההזמנה שלך
העגלה שלכם עדיין ריקה
סיום הזמנה
ביטול
0525464808
שירות לקוחות/הזמנות
איך נקבעים דמי המשלוח?

דמי המשלוח נקבעים על פי המרחק של כתובת המשלוח מן המסעדה.

אנחנו עושים את מירב המאמצים להשיג לקהל לקוחיתנו את דמי המשלוח הנמוכים ביותר.

איך להכין אורז בסמטי מושלם בשלושה שלבים

Reading Time: 2 minutes חשוב מאוד לקנות אורז איכותי , קיימים בשוק מגוון סוגים של אורז בסמטי איכותי, אחד מהם הוא דוואט, יש עוד כמה טובים ואיכותיים, המלצתי היא לא להתפשר, על מנת לקבל את התוצאה המושלמת. איך מזהים אורז טוב? על פי אורך התרמיל, ככל שהתרמיל יותר ארוך ובעל גוף איכותו טובה יותר,מכאן תסיקו את המסקנות שלכם בפעם הבאה […]

כותב המתכון / מאמר
אור חרס
Reading Time: 2 minutes

הכל מתחיל באורז איכותי

חשוב מאוד לקנות אורז איכותי , קיימים בשוק מגוון סוגים של אורז בסמטי איכותי, אחד מהם הוא דוואט, יש עוד כמה טובים ואיכותיים, המלצתי היא לא להתפשר, על מנת לקבל את התוצאה המושלמת.

איך מזהים אורז טוב? על פי אורך התרמיל, ככל שהתרמיל יותר ארוך ובעל גוף איכותו טובה יותר,מכאן תסיקו את המסקנות שלכם בפעם הבאה שאתם מגיעים למכולת האהובה עליכם לקניית אורז ולהכין אוכל הודי טעים

הכנת ליטר אורז בסמטי

אנחנו נכין ליטר אורז, הכמות הזאת תספיק לנו לארוחה הודית, יפה לשני אנשים, לאחר שנלמד להכין ליטר אורז נוכל להשתמש במתכון להכנת כמות גדולה יותר.

חומרי גלם להכנת האורז

הכינו מראש את חומרי הגלם, שיהיה לכם נוח ולא באמצע המתכון אתם מגלים שחסר משהו.

200 גרם
אורז בסמטי
20 גרם
שמן בישול
10 גרם
מלח רגיל

כלי בישול להכנת האורז

הכינו מראש את הכלים שיהים לכם נוח לגשת לכלים ולא תצטרכו לחפש אחריהם ברחבי המטבח.

חובה
קערה להשרייה
חובה
סיר בישול קטן
לא חובה
משקל מטבח
חובה
מסננת

השריית האורז

חובה להשרות את האורז לעשרים דקות לפחות, אם באמתחם עוד זמן להשרות, השרו למשך חצי שעה, ואם השרנו ליותר זמן? אין בעייה, האורז יכול לשבת 24 שעות במים בקירור ולא יקרה דבר ואף יותר.

למה חשוב להשרות את האורז?

השריית האורז עוזרת לאורז להתרכך, לשחרר עמילנים ולספוג נוזלים, כתוצאה מכך, האורז יוצא “אחד אחד” רך פלאפי ובעל נפח.

שטיפת האורז

לשטוף שלוש פעמים את האורז בתוך קערה עמוקה, שבה תוכלו בצורה מעגלית עם היד “לערבל” את האורז ולהגיע לכל תרמיל ותרמיל. בפעם הראשונה אתם תראו את העמילן הצף על פני המים(צבעו לבן), בפעם השנייה פחות ובפעם השלישית בהרבה פחות.

הטבה להזמנה ראשונה, מה לא תירשמו?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

בישול האורז

בשלב הזה ניקח את הסיר נוסיף ליטר וחצי מים, נביא את המים לרתיחה מוחלטת

סננו את כל המים מהאורז המושרה, והכניסו אותו לסיר, הוסיפו שלוש כפות שמן (60 גרם שמן בישול), 10 גרם מלח (כפית בהריון) .והביאו את האורז למצב שהוא “רוקד” בסיר

סינון האורז

במסננת, לא משנה איזה סוג מסננת נשפוך את האורז פנימה, נותנים לכל המים להתנקז וממתינים כדקה שתיים שכל המים ייצאו.

ניקח צלחת או כל כלי אחר שטוח ונפרוס את האורז הבסמטי על הצלחת, וזהו האורז מוכן, נותנים לו לנוח בלי הפרעה כעשר דקות ומכסים על מנת שלא יתייבש.

אהבתם או לא אהבתם את המתכון?

אהבתם או לא אהבתם את המתכון?

הצלחתם או לא הצלחתם, יש לכם שאלות ? שילחו לי תמונות או הגיבו לי בתגובות ממש פה למטה ואשמח לענות.

מאמרים ומתכונים נוספים שיעניינו אותך.

השאירו תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


*

FUTURE ORDERS
פתוח להזמנות עתידיות
(4.91)
198
מידע נוסף
מידע כללי

מסאלה אוכל הודי אותנטי, הינה מסעדת משלוחים, קייטרינג וטייק אווי בלבד

שעות משלוחים
יום ראשון
12:00 - 16:30
יום שני
12:00 - 16:30
יום שלישי
12:00 - 16:30
יום רביעי
12:00 - 16:30
יום חמישי
12:00 - 16:30
יום שישי
12:00 - 16:30
יום שבת
סגור
יצירת קשר
טלפון
וואטסאפ
אימייל
אזורי משלוחי אוכל הודי

תל אביב, רמת גן, גבעתיים, פתח תקווה, קרית אונו, רמת השרון, הרצליה, גני תקווה, גבעת שמואל ראש העין, אלישמע, גני יהודה, גת רימון, הוד השרון, כפר סבר, ירקונה, כפר אז״ר, כפר מל״ל, כפר מע״ש, מגשימים נווה ירק, סביון, עדנים, רמות השבים, רמת אפעל, רעננה, צפון ודרום תל אביב

האתר מאובטח בטכנולוגיית SSL