משלוחי אוכל הודי אותנטי
close top bar
top info src=
close nav
ssl התחברות
ההזמנה שלך
העגלה שלכם עדיין ריקה
סיום הזמנה
ביטול
nav bar phone
0525464808
שירות לקוחות/הזמנות
whatsup
accessibility
close mobile
איך נקבעים דמי המשלוח?

דמי המשלוח נקבעים על פי המרחק של כתובת המשלוח מן המסעדה.

אנחנו עושים את מירב המאמצים להשיג לקהל לקוחיתנו את דמי המשלוח הנמוכים ביותר.

thumb icon

איך להכין אורז בסמטי מושלם בשלושה שלבים

Reading Time: 2 minutes להכין אורז בסמטי מושלם זה לא כזה דבר מסובך, חצי שעה ויש לכם אורז בסמטי מושלם אחד אחד כמו שמגישים בכל מסעדה הודית.

Avatar for אור חרס
כותב המתכון / מאמר
אור חרס
Reading Time: 2 minutes
premium-badge

הכל מתחיל באורז איכותי

חשוב מאוד לקנות אורז איכותי , קיימים בשוק מגוון סוגים של אורז בסמטי איכותי, אחד מהם הוא דוואט, יש עוד כמה טובים ואיכותיים, המלצתי היא לא להתפשר, על מנת לקבל את התוצאה המושלמת.

איך מזהים אורז טוב? על פי אורך התרמיל, ככל שהתרמיל יותר ארוך ובעל גוף איכותו טובה יותר,מכאן תסיקו את המסקנות שלכם בפעם הבאה שאתם מגיעים למכולת האהובה עליכם לקניית אורז ולהכין אוכל הודי טעים

הכנת ליטר אורז בסמטי

אנחנו נכין ליטר אורז, הכמות הזאת תספיק לנו לארוחה הודית
יפה לשני אנשים, לאחר שנלמד להכין ליטר אורז נוכל להשתמש במתכון להכנת כמות גדולה יותר.

חומרי גלם להכנת האורז

הכינו מראש את חומרי הגלם, שיהיה לכם נוח ולא באמצע המתכון אתם מגלים שחסר משהו, מתעצבנים והולכים לראות נטפליקס.

sack-of-rice-tithe
200 גרם
אורז בסמטי
cooking-oil
20 גרם
שמן בישול
salt-shaker
10 גרם
מלח רגיל

כלי בישול להכנת האורז

הכינו מראש את הכלים שיהים לכם נוח לגשת לכלים ולא תצטרכו
לחפש אחריהם ברחבי המטבח.

bowl
חובה
קערה להשרייה
cooking-pot
חובה
סיר בישול קטן
kitchen-scale
לא חובה
משקל מטבח
colander
חובה
מסננת

השריית האורז

חובה להשרות את האורז לעשרים דקות לפחות, אם באמתחם עוד זמן להשרות, השרו למשך חצי שעה, ואם השרנו ליותר זמן? אין בעייה, האורז יכול לשבת 24 שעות במים בקירור ולא יקרה דבר.

speaker

למה חשוב להשרות את האורז?

השריית האורז עוזרת לאורז להתרכך, לשחרר עמילנים ולספוג נוזלים, כתוצאה מכך, האורז יוצא “אחד אחד” רך ,פלאפי ובעל נפח.

שטיפת האורז

לשטוף שלוש פעמים את האורז בתוך קערה עמוקה, שבה תוכלו בצורה מעגלית עם היד “לערבל” את האורז ולהגיע לכל תרמיל ותרמיל. בפעם הראשונה אתם תראו את העמילן הצף על פני המים(צבעו לבן), בפעם השנייה פחות ובפעם השלישית בהרבה פחות.

מניסיון רב במסעדה ההודית שלנו, אחרי ששוטפים שלוש פעמיים את האורז זה נותן תוצאה מעולה, אין צורך ליותר מזה.

הטבה להזמנה ראשונה, מה לא תירשמו?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

בישול האורז

בשלב הזה ניקח את הסיר נוסיף ליטר וחצי מים, נביא את המים לרתיחה מוחלטת

סננו את כל המים מהאורז המושרה, והכניסו אותו לסיר, הוסיפו שלוש כפות שמן (60 גרם שמן בישול), 10 גרם מלח (כפית בהריון) .והביאו את האורז למצב שהוא “רוקד” בסיר

סינון האורז

במסננת, לא משנה איזה סוג מסננת נשפוך את האורז פנימה, נותנים לכל המים להתנקז וממתינים כדקה שתיים שכל המים ייצאו.

ניקח צלחת או כל כלי אחר שטוח ונפרוס את האורז הבסמטי על הצלחת, וזהו האורז מוכן, נותנים לו לנוח בלי הפרעה כעשר דקות ומכסים על מנת שלא יתייבש.

השאירו תגובה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם.

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *


*

ORDER NOW
פתוח להזמנות עכשיו
(4.91)
star fullstar fullstar fullstar fullstar full
people 222
מידע נוסף
close mobile
מידע כללי

מסאלה אוכל הודי אותנטי, הינה מסעדת משלוחים, קייטרינג וטייק אווי בלבד

שעות משלוחים
יום ראשון
12:00 - 16:30
יום שני
12:00 - 16:30
יום שלישי
12:00 - 16:30
יום רביעי
12:00 - 16:30
יום חמישי
12:00 - 16:30
יום שישי
12:00 - 16:30
יום שבת
סגור
יצירת קשר
טלפון
וואטסאפ
אימייל
אזורי משלוחי אוכל הודי

תל אביב, רמת גן, גבעתיים, פתח תקווה, קרית אונו, רמת השרון, הרצליה, גני תקווה, גבעת שמואל, ראש העין, אלישמע, גני יהודה, גת רימון, הוד השרון, כפר סבר, ירקונה, כפר אז״ר, כפר מל״ל, כפר מע״ש, מגשימים, נווה ירק, סביון, עדנים, רמות השבים, רמת אפעל, רעננה, צפון תל אביב, מרכז תל אביב, דרום תל אביב, כפר שלם, חולון, אזור, יפו

האתר מאובטח בטכנולוגיית SSL

visa
mastercard
bit
gpay
applepay