0.00 ₪
0
ההזמנה שלך
העגלה שלכם עדיין ריקה
סיום הזמנה
ביטול
הירשמ/י מחובר/ת התנתק/י
שירות לקוחות / הזמנות 0525464808
Log Out

הטלפון שלנו

0525464808

בואו נירשם

של האתר וההרשמה תנאי השימוש אני מסכיםה/ה שקראתי את

ביטול

איפוס סיסמא

נא לרשום את כתובת האימייל המשוייכת לחשבון , איפוס הסיסמא יישלח לשם

נא להכניס את כתובת דואר האלקטרוני הרשומה במערכת

ביטול
ההזמנה שלך
העגלה שלכם עדיין ריקה
סיום הזמנה
ביטול
מועדון לקוחות - הרשמה

הירשמו למועדון החברים שלנו, בלי אותיות קטנות, חברי המועדון שלנו מקבלים את ההטבות הבאות בכפוף לתקנון שלנו

הנחה קבועה
הנחה קבועה לחברי מועדון מסאלה

הטבת הצטרפות
צבירת נקודות בכל קניה המאפשרת לכם להשתמש בקנייה הבאה

שובר
יום הולדת
קופון מתנה ליום הולדת

Please try again
You have successfully subscribed to our membership!
ביטול

איך מקלפים ג’ינגר (זנגביל) בצורה מושלמת?

האם ידעתם שג’ינגר מקלפים עם כפית?
לא מאמינים שזה יותר קל ויותר יעיל, אז בואו תקראו

אור חרס
שף ובעלים

זמן הכנה


10 דקות

רמת
קושי


קל

כלל אצבע👌
חשוב להבין את הטכניקה או המתכון ולא לשנן אותו, כנראה הגז שיש לכם בבית שונה מהגז שיש אצלנו במסעדה ההודית, או שהסיר גדול יותר והמוליכות שלו שונה ועוד משתנים קטנים, שעשויים לגרום לתוצאה שונה.

הפעילו שיקול דעת כאשר אתם ניגשים לכל מתכון ומתכון, ויאללה בואו נתחיל לקלף זנגביל כמו שמקלפים בכל מסעדה הודית מובחרת.

מה נכין?

אנחנו נקלף 200 גרם גינגר, נוכל להשתמש בזה אחר כך להכנת גינגר גרליק פייסט או שנוכל לשתות תה נהדר , גינגר למון האני .

אור חרס
שף ובעלים

נכתב

זמן
הכנה

10
דקות

רמת
קושי

קל

חומרי גלם להכנת המתכון

חומרי הגלם הנדרשים לביצוע המתכון, הכינו מראש את חומרי הגלם, שיהיה לכם נוח ולא באמצע המתכון אתם מגלים שחסר משהו, מתעצבנים והולכים לראות נטפליקס.

גינגר – 200 גרם

כפית / כף (לפי הנוחות שלכם)

קילוף הגינגר

נאחוז את הגינגר עם היד החלשה שלנו וביד השניה נאחוז את הכפית ( בקצה הכפית) על מנת לקבל אחיזה טובה בעת קילוף הגינגר

📣 גינגר במטבח ובמסעדה ההודית
ג’ינג’ר הוא מרכיב בסיסי בבישול ההודי, המוסיף גם טעם וגם יתרונות בריאותיים למגוון רחב של מנות. הרבגוניות שלו הופכת אותו למרכיב עיקרי בהרבה משקי בית ולמרכיב מכריע בנוף הקולינרי ההודי התוסס והמגוון.

SSL האתר מאובטח בטכנולוגית