כלל אצבע👌
חשוב להבין את הטכניקה או המתכון ולא לשנן אותו, כנראה הגז שיש לכם בבית שונה מהגז שיש אצלנו במסעדה ההודית, או שהסיר גדול יותר והמוליכות שלו שונה ועוד משתנים קטנים, שעשויים לגרום לתוצאה שונה.
הפעילו שיקול דעת כאשר אתם ניגשים לכל מתכון ומתכון, ויאללה בואו נתחיל לקלף זנגביל כמו שמקלפים בכל מסעדה הודית מובחרת.
מה נכין?
אנחנו נקלף 200 גרם גינגר, נוכל להשתמש בזה אחר כך להכנת גינגר גרליק פייסט או שנוכל לשתות תה נהדר , גינגר למון האני .
חומרי גלם להכנת המתכון
חומרי הגלם הנדרשים לביצוע המתכון, הכינו מראש את חומרי הגלם, שיהיה לכם נוח ולא באמצע המתכון אתם מגלים שחסר משהו, מתעצבנים והולכים לראות נטפליקס.
גינגר – 200 גרם
כפית / כף (לפי הנוחות שלכם)
קילוף הגינגר
נאחוז את הגינגר עם היד החלשה שלנו וביד השניה נאחוז את הכפית ( בקצה הכפית) על מנת לקבל אחיזה טובה בעת קילוף הגינגר
📣 גינגר במטבח ובמסעדה ההודית
ג’ינג’ר הוא מרכיב בסיסי בבישול ההודי, המוסיף גם טעם וגם יתרונות בריאותיים למגוון רחב של מנות. הרבגוניות שלו הופכת אותו למרכיב עיקרי בהרבה משקי בית ולמרכיב מכריע בנוף הקולינרי ההודי התוסס והמגוון.
![](https://masala.co.il/wp-content/uploads/2023/09/peel-ginger-zoom-in.webp)